British American Tobacco bij hoogste dividendaandelen in Engeland

Beleggers in het aandeel British American Tobacco kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel British American Tobacco nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 211 GBp. Het dividendrendement van British American Tobacco ligt hiermee op 7.56 procent. Het gemiddelde dividend van de tabaksbedrijven ligt op een schamele 0.3 procent.

Historische dividendrendementen British American Tobacco

Morgen komt het Engelse British American Tobacco haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit London over dit jaar komt uit op 25.66 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht minder dan de omzet over 2019 toen het concern 25.88 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten British American Tobacco in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 7.58 miljard GBp. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 330 GBp verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 8.45 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 3212 GBp

De meest recente adviezen voor de tabaksproducent zijn afkomstig van Credit Suisse , Jefferies & Co. en Cowen and Company.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 6398.47 miljard GBp. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 10 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 2363 en de 3381 GBp.

Historische beurskoersen aandeel British American Tobacco

aandelenanalyses britishamericantobacco

Klikt u hier voor dividend aandeel British American Tobacco. Om 11.52 staat het aandeel 1.67 procent lager op 2789.5 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.