Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Lufthansa

Lufthansa gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. De omzet van het bedrijf uit Cologne over dit jaar komt uit op 13.67 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2020 toen het concern 36.42 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lufthansa in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettoverlies van 5.85 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 10.68 euro verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op -1.18 te liggen.

Analisten gaan er niet van uit dat het bedrijf over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de luchtvaartbedrijven ligt op een summiere 0.12 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 5 euro

Credit Suisse , UBS en Berenberg gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 6 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel 6 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 7 en de 13 euro.

Historische koersen Lufthansa

fundamantele data lufthansa

Klikt u hier voor dividend aandeel Lufthansa. Om 13.57 staat het aandeel 0.91 procent hoger op 12.63 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.