Analisten rekenen op recordjaar Micron Technology

Morgen komt het Amerikaanse Micron Technology met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 25,09 miljard dollar. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 20,32 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Micron Technology in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 9,5 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7,9 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 5,37 uit.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,13 cent verwacht. Micron Technology 's dividendrendement ligt dus op 0,31 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van halfgeleiders ligt op een nihile 0,24 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Micron Technology ' nu rond de 44,1 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 42,4 dollar.

Historische koersen Micron Technology 2007-2017

fundmantele data microntechnology

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.