Foxconn maakt gebruik van Microsoft Azure

 • Apple-assembler Foxconn / Hon Hai (OTCPK: HNHAF) zal Microsoft 's (NASDAQ: MSFT) Azure AI en databases, ESG-bestuurstechnologieën en 365-producten gebruiken om een hybride werkplek te creëren en het ecosysteem van elektrische voertuigen te verbeteren.
 • De digitale transformatie is bedoeld om Foxconn te helpen zich aan te passen aan de snel veranderende vraag, wat een gemeenschappelijk doel is na verstoringen van de supply chain van de pandemie.

  Microsoft fundamentals

  De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Redmond over dit jaar ligt volgens de analisten op 164.21 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2020 toen het concern 143.02 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Microsoft in beeld plus taxaties 2020

  historische koersen

  Microsoft Nederland Amsterdam Schiphol ©

  Microsoft
  Microsoft


  De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 56.33 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 7.4 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 31.3 te liggen.

  Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.2 dollar. Microsoft 's dividendrendement ligt dus op 0.95 procent. Het doorsnee dividend van de softwarebedrijven ligt op een schamele 0.5 procent.

  Jongste koersdoelen rond de 268 dollar

  De laatste 3 adviezen voor het softwarebedrijf zijn afkomstig van UBS , Wedbush Morgan Securities en Oppenheimer & Co

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1770.12 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 45 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 133 en de 246 dollar.

  Koershistorie Microsoft van 2007 tot 2020

  historische koersen microsoft

  Klikt u hier voor dividend aandeel Microsoft. Het aandeel staat om 19.33 0.57 procent lager op 231.6 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.