Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Tullow Oil

De omzet van het concern uit London over dit jaar komt uit op 1.32 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 1.73 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Tullow Oil in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettoverlies van 576 miljoen GBp. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 31 GBp. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor -1.71.

Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de olie- en gassector ligt op een nihile 1.21 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 33 GBp

Morgan Stanley , Barclays en JP Morgan gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 73.74 miljard GBp. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 231 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 7 en de 57 GBp.

Historische koersen aandeel Tullow Oil

fundamenteel onderzoek tullowoil

Klikt u hier voor dividend aandeel Tullow Oil. Om 13.07 stond het aandeel 1.47 procent hoger op 52.92 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.