Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Hugo Boss

Morgen opent het Duitse Hugo Boss haar boeken over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit Metzingen over dit jaar komt uit op 1.94 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2020 toen het concern 2.88 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hugo Boss in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettoverlies van 201 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 2.89 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -11.86 te liggen.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. De consensus van het dividend ligt op 4 cent per aandeel. Hugo Boss 's dividendrendement komt hiermee op 0.12 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een magere 0.68 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 2.37 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel 1 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 19 en de 37 euro.

Historische beurskoersen Hugo Boss

beurskoers hugoboss

Klikt u hier voor dividend aandeel Hugo Boss. Om 11.32 stond het aandeel 0.06 procent hoger op 34.28 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.