Analistenkorps rekent op omzetgroei Duerr

Duerr zal morgen haar financiële resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Bietigheim-Bissingen volgens de analisten uit op 3.61 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 3.32 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Duerr in beeld plus taxaties 2020

aandeel

De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 97 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1.41 euro verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 24.98.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 60 cent verwacht. Het dividendrendement ligt zodoende op 1.7 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobiel ligt op een summiere 0.48 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 8 euro

De meest recente adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van Hauck & Aufhauser, HSBC en M.M. Warburg & Co..

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 2.44 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 98 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 37 euro.

Historische koersen Duerr voorbije 10 jaar

aandeel duerr

Klikt u hier voor dividend aandeel Duerr. Het aandeel staat om 13.27 1.02 procent lager op 35.22 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.