Analisten:meer omzet Constellation Brands in het verschiet

Morgen gaat Constellation Brands haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De omzet van het concern uit Victor over dit jaar komt uit op 8.53 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 8.34 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Constellation Brands in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1.9 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 9.72 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 24.31.

De consensus van het dividend ligt op 3.01 dollar per aandeel. Constellation Brands 's dividendrendement komt hiermee uit op 1.27 procent. Het doorsnee dividendrendement van de brouwerijsector ligt op een nihile 0.66 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 39.42 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 61 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 149 en de 243 dollar.

Historische koersen aandeel Constellation Brands

beurskoers constellationbrands

Het aandeel sloot dinsdag op 236.3 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.