Analisten noemen Coca-Cola op fair value

De koers van het aandeel Coca-Cola lijkt nu, mede door de laatste koersstijgingen van het aandeel, conform de meeste taxaties te zijn. Het gros van de analisten noemt het aandeel Coca-Cola op dit niveau eerlijk gewaardeerd. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 45,84 dollar. Dit is circa 0,36 procent minder dan de huidige koers van 46,07 dollar.

Koersdoelen voor Coca-Cola vrij uiteenlopend

fundamenteel onderzoek

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 35,23 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2016 toen het concern 41,86 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Coca-Cola in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De meeste analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 8,23 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,91 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 24,12.

Fors dividend Coca-Cola

De consensus van het dividend ligt op 1,43 dollar per aandeel. Coca-Cola 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 3,1 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de drankenproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 0,54 procent op.

Recente koersdoelen rond de 45 dollar

Cowen and Company, KBC Securities en Jefferies & Co. gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Coca-Cola 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 199,21 miljard .

Historische koersen aandeel Coca-Cola

aandelenanalyses coca-cola

Het aandeel sloot dinsdag op 46,07 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.