Apple zei te kijken naar het toevoegen van gezondheidstechnologieën aan AirPods

 • Apple (NASDAQ:AAPL), dat al meer middelen steekt in fysieke fitnesstechnologie en -diensten, onderzoekt mogelijk manieren om gezondheidsmonitoring-applicaties toe te voegen aan zijn populaire AirPods.
 • Volgens een rapport van de Wall Street Journal werkt Apple (AAPL) aan hoe het AirPods kan transformeren in iets dat verder gaat dan een apparaat voor het luisteren naar muziek of telefoongesprekken. Het bedrijf zou kijken naar het toevoegen van functies zoals verbeterd gehoor, het vermogen om de lichaamstemperatuur van een persoon te lezen en manieren om iemands houding te controleren.
 • Apple werkt naar verluidt aan AirPod-prototypes die enkele van de nieuwe gezondheidsgerelateerde verbeteringen zouden bevatten. Maar de Journal zei dat dergelijke nieuwe technologieën meer dan een jaar verwijderd zijn van de realiteit en mogelijk niet terechtkomen in standaard consumentenupdates voor AirPods.
 • Apple heeft zijn gezondheids- en fitnessaanbod uitgebreid als onderdeel van zijn voortdurende streven naar op abonnementen gebaseerde diensten. Vorige maand onthulde Apple vier nieuwe iPhone 13-modellen tijdens een bedrijfsevenement waarin het ook meer verbeteringen aankondigde aan zijn Apple Fitness+-service, die is gekoppeld aan de Apple Watch.

  Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Cupertino volgens de analisten uit op 366.24 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 274.52 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Apple in beeld plus taxaties 2021

  koersdata

  Apple Kharkiv Oekraine ©

  Apple
  Apple


  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 94 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 5.6 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 26.69.

  Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 86 cent. Apple 's dividendrendement komt neer op 0.58 procent. Het doorsnee dividendrendement van de hardwaresector ligt op een nihile 1.41 procent.

  Actuele koersdoelen nabij de 136 dollar

  De laatste 3 adviezen voor de producent van hardware zijn afkomstig van KBC Securities, ABN AMRO en Credit Suisse .

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2656.7 miljard dollar. 30

  Om 20.25 koerst het aandeel 0.13 procent lager op 149.48 dollar.

  Historische beurskoersen aandeel Apple

  koersdata apple

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.