Stevig dividendrendement Bekaert

Fors dividend Bekaert

Beleggers in het aandeel Bekaert kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Bekaert nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.44 euro verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 3.75 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de metaalproducenten levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.65 procent op.

Dividendrendementen Bekaert

Bekaert zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Zwevegem volgens de analisten uit op 4.54 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het concern 3.77 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bekaert in beeld plus taxaties 2021

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 269 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 5.13 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 7.49 te liggen.

Laatste taxaties rond de 49 euro

KBC Securities, ING en Kepler Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 2.17 miljard euro. 84

Om 12.56 staat het aandeel 0 procent lager op 38.4 euro.

Historische koersen Bekaert 2007-2021

fundamenteel onderzoek bekaert

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.