Analisten noemen Continental noch duur noch goedkoop

De beurskoers van het aandeel Continental zou nu, mede door de koersstijgingen van de laatste tijd, in lijn met de meeste taxaties zijn. Het gros van de analisten noemt het aandeel Continental zodoende op dit niveau eerlijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 16 analisten gevolgd. Dit ondanks dat er nog steeds veel koopadviezen uitstaan is de gemiddelde taxatie rond de huidige beurskoers. Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 240,5 euro. Dit is circa 0,8 procent meer dan de huidige koers van 238,8 euro.

Veel eenstemmigheid waarderingen Continental

aandelenanalyses

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 43,99 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 40,55 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Continental in beeld plus taxaties 2018

fundmantele data

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 3,16 miljard euro. Over dit jaar ligt de consensus van Continental's resultaat per aandeel op een winst van 15,75 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 15,16.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 4,62 euro. Continental's dividendrendement komt hiermee op 1,93 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducten/dienstensector ligt op een magere 1 procent.

Laatste taxaties rond de 257 euro

De meest recente adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van Morgan Stanley , Jefferies & Co. en UBS .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Continental's totale beurswaarde 47,76 miljard euro.

Historische beurskoersen aandeel Continental

fundmantele data continental

Het aandeel staat om 10.55 1,97 procent lager op 238,8 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.