Beleggersblad Barrons tipt Fugro

Op een zeer kalme handelsdag wint het aandeel Fugro relatief het meeste met een winst van 2,44 procent op 45,08 euro. Het aandeel is door een positief verhaal van het Amerikaanse beleggersblad één van de weinige blikvangers op de beurzen. Het beleggersblad noemt Fugro een mogelijke ‘Dutch Delight’ stelt dat het aandeel in 2012 behoorlijk daalde nadat de CEO Klaas Wester vervangen werd.

Discount Fugro

Barron’s verwijst naar de relatief lagere koers/winst-verhouding van het bedrijf ten opzichte van haar peers. De actuele koers/winst-verhouding wordt momenteel op 11,7 ingeschat. Dit op basis van een winst per aandeel voor dit jaar van 3,80 euro. Verwezen wordt naar Fugro ’s grootste concurrent Oceaneering International dat momenteel met een koers/winst-verhouding van 18,9 verhandeld wordt.

Het blad verwijst ook naar de discount die de analisten het aandeel toewijzen. Het aandeel zou momenteel op 25 procent van haar intrinsieke waarde verhandeld worden.

Leest u over hier verder voor het artikel van Barrons.com

Koers Fugro vanaf 1998

aandeel <a href='/aandeel/25-fugro'> Fugro </a>, koers <a href='/aandeel/25-fugro'> Fugro </a>, grafiek <a href='/aandeel/25-fugro'> Fugro </a>