Stevig dividendrendement Aareal Bank

Beleggers in het aandeel Aareal Bank kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Aareal Bank tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,57 euro. Aareal Bank 's dividendrendement komt hiermee op 6,57 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de banken ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen Aareal Bank

Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 828,89 miljoen euro. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het concern 1,06 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aareal Bank in beeld plus taxaties 2018

fundmantele data

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 174 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Aareal Bank 's resultaat per aandeel op een winst van 2,91 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 13,43.

Laatste koersdoelen rond de 43 euro

De meest recente adviezen voor de bank zijn afkomstig van M.M. Warburg & Co., Commerzbank en Independent Research.

Aareal Bank 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2,34 miljard .

Historische koersen Aareal Bank afgelopen 10 jaar

fundmantele data aarealbank

Het aandeel staat om 12.04 0,95 procent lager op 39,09 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.