Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Aixtron

Morgen presenteert het Duitse Aixtron haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 252,37 miljoen euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 230,38 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aixtron in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 17 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 16 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op een extreme 97,88.

Analisten rekenen er niet op dat Aixtron dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van halfgeleiders ligt op een magere 1 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 18 euro

Barclays , Deutsche Bank en Liberum gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Aixtron 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,75 miljard euro.

Om 12.39 koerst het aandeel 3,54 procent lager op 15,66 euro.

Historische koersen aandeel Aixtron

fundamenteel onderzoek aixtron

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.