Analisten vinden koers Brunel acceptabel

Brunel 's beurskoers lijkt nu, mede door de laatste koersstijging van het aandeel, in lijn met de fair values van de meeste waarderingsmodellen te zijn. Het gros van de analisten noemt daarom het aandeel Brunel op dit niveau eerlijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 4 analisten gevolgd. Dit ondanks dat er nog steeds veel koopadviezen uitstaan is de gemiddelde taxatie rond de huidige beurskoers. De gemiddelde richtprijs (fair value) staat op 16,35 euro. Dit is zo'n 0,25 procent meer dan de huidige koers van 16,17 euro.

Taxaties voor Brunel geconcentreerd

koersgrafieken

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 893,25 miljoen euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 790,09 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Brunel in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 26 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Brunel 's resultaat per aandeel op een winst van 51 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 31,71 te liggen.

Fors dividend Brunel

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,49 cent. Brunel 's dividendrendement komt dus op 3,03 procent uit. Het gemiddelde dividend van de uitzendbureaus ligt op een schamele 1 procent.

Recentste taxaties rond de 17 euro

ING, KBC Securities en Kepler Capital Markets gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Brunel ' momenteel circa 815,19 miljoen euro.

Historische koersen aandeel Brunel

financiele analyse brunel

Om 15.43 staat het aandeel 0,43 procent hoger op 16,17 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.