Wereldhave in top Nederlandse dividendrendementen

Fors dividend Wereldhave

Beleggers in het aandeel Wereldhave kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Wereldhave nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,57 euro per aandeel. Wereldhave 's dividendrendement komt hiermee op 7,82 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een relatief royale 2 procent.

Dividendrendementen Wereldhave

De omzet van Wereldhave over dit jaar komt uit op 217,13 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2017 toen het concern 264,34 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wereldhave in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 135 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 3,37 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 9,75.

Recente koersdoelen rond de 34 euro

ABN AMRO, HSBC en Standard & Poors gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Wereldhave 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1,32 miljard euro.

Om 9.56 koerst het aandeel 0,55 procent hoger op 32,87 euro.

Historische koersen Wereldhave

fundamenteel onderzoek wereldhave

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.