Beter Bed bij hoogste dividendaandelen in Nederland

Fors dividend Beter Bed

Beleggers in het aandeel Beter Bed kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Beter Bed nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,28 cent. Beter Bed 's dividendrendement ligt dus op 6,09 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van huishoudelijke goederen levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen Beter Bed

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 411 miljoen euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 416,43 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Beter Bed in beeld plus taxaties 2018

koersdata

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 12 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 6 cent verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op een heel forse 76,67 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 8 euro

De laatste 3 adviezen voor de producent van huishoudelijke producten zijn afkomstig van ING, ABN AMRO en NIBC.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Beter Bed 's beurswaarde 101 miljoen euro. Het aandeel Beter Bed was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds september vorig jaar staat het aandeel Beter Bed 70 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 18 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 54 procent lager.

Om 10.25 koerst het aandeel 0,22 procent lager op 4,6 euro.

Historische koersen Beter Bed 2007-2018

koersdata beterbed

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.