Aanzienlijk dividendrendement Helmerich & Payne

Fors dividend Helmerich & Payne

Beleggers in het aandeel Helmerich & Payne kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Helmerich & Payne nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,81 dollar verwacht. Helmerich & Payne 's dividendrendement ligt dus op 4,82 procent. Het doorsnee dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Helmerich & Payne

Morgen publiceert het Amerikaanse Helmerich & Payne haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 2,47 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 1,8 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Helmerich & Payne in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 13 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 13 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 448,46 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Helmerich & Payne 's beurswaarde 6,3 miljard dollar. Het aandeel Helmerich & Payne was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Helmerich & Payne 13 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 75 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 124 procent hoger.

Om 16.55 stond het aandeel 2,14 procent hoger op 58,3 dollar.

Koershistorie Helmerich & Payne 2007-2018

beurskoers helmerich&payne

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.