Extreem hoog dividend aandeel Helmerich & Payne

Beleggers in het aandeel Helmerich & Payne kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Helmerich & Payne nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,85 dollar. Helmerich & Payne's dividendrendement komt neer op 6,99 procent. Het doorsnee dividendrendement van de olie- en gassector ligt op een zeker aantrekkelijke 2 procent.

Historische dividendrendementen Helmerich & Payne

De omzet van Helmerich & Payne over dit jaar komt uit op 2,79 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 2,49 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Helmerich & Payne in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 174 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,62 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 25,16.

Helmerich & Payne's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,43 miljard . Het aandeel Helmerich & Payne was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Helmerich & Payne 34 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 74 dollar.

Historische koersen Helmerich & Payne voorbije 10 jaar

beurskoers helmerich&payne

Klikt u hier voor dividend aandeel Helmerich & Payne. Het aandeel staat om 0.30 0 procent lager op 40,76 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.