Omzetstijging Vallourec aldus consensus analisten

Vallourec komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 4,36 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 3,92 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Vallourec in beeld plus taxaties 2019

koersdata

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 208 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 44 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op -5,14 te liggen.

Analisten rekenen er niet op dat Vallourec dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële goederensector ligt op een summiere 1 procent.

Laatste taxaties rond de 3 euro

Jefferies & Co., Kepler Capital Markets en Societe Generale gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Vallourec's marktkapitalisatie 1,03 miljard euro. Het aandeel Vallourec was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel Vallourec 55 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1 en de 6 euro.

Historische koersen Vallourec 2007-2019

koersdata vallourec

Om 10.25 staat het aandeel 0 procent lager op 2,26 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.