Extreem hoog dividend aandeel Marks & Spencer

Beleggers in het aandeel Marks & Spencer kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Marks & Spencer nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. De consensus van het dividend ligt op 15 GBp per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 5,65 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de supermarkten ligt op een schamele 1 procent.

Historische dividendrendementen Marks & Spencer

Morgen komt het Engelse Marks & Spencer met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 10,38 miljard GBp. Dit is licht minder dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 10,7 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Marks & Spencer in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 400 miljoen GBp. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 25 GBp. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 10,63.

Actuele koersdoelen nabij de 277 GBp

De meest recente adviezen voor het supermarktconcern zijn afkomstig van Credit Suisse, RBC Capital Markets en Jefferies & Co..

Marks & Spencer's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 431,69 miljard GBp. Het aandeel Marks & Spencer was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel Marks & Spencer 6 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 240 en de 317 GBp.

Historische beurskoersen Marks & Spencer

fundamantele data marks&spencer

Om 9.40 koerst het aandeel 0,79 procent hoger op 265,7 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.