Big Lots in top Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Big Lots kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Big Lots tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,23 dollar. Big Lots's dividendrendement komt neer op 4,56 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een magere 1 procent.

Historische dividendrendementen Big Lots

Morgen zal het Amerikaanse Big Lots met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van Big Lots over dit jaar komt uit op 5,35 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 5,24 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Big Lots in beeld plus taxaties 2019

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 144 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Big Lots's resultaat per aandeel op een winst van 3,64 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 7,41 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Big Lots's beurswaarde 1,13 miljard dollar. Het aandeel Big Lots was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Big Lots 33 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 50 dollar.

Historische koersen aandeel Big Lots

historische koersen biglots

Het aandeel sloot maandag op 26,97 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.