Analisten verwachten over 2019 dalende omzet General Motors, fors dividend

Morgen presenteert het Amerikaanse General Motors haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 146,28 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 147,05 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Motors in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 9,54 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 6,62 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 6,11.

Fors dividend General Motors

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,56 dollar. General Motors's dividendrendement komt hiermee op 3,86 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de automobielproducenten ligt op een schamele 1 procent.

General Motors's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 56,6 miljard . Het aandeel General Motors was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel General Motors 11 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 31 en de 42 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 40,43 dollar.

Historische beurskoersen aandeel General Motors

fundamantele data generalmotors

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.