TUI AG in Duitse kopgroep qua dividendrendementen, morgen cijfers

Fors dividend TUI AG AG

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel TUI AG AG nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 0,62 cent per aandeel. Het dividendrendement van TUI AG AG ligt hiermee op 5,02 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de reizen- en toerismebedrijven ligt op een nihile 1,29 procent.

Dividendrendementen TUI AG AG

Morgen komt het Duitse bedrijf met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De omzet van TUI AG AG over dit jaar komt uit op 18,77 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 20,01 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten TUI AG AG in beeld plus taxaties 2016

equity research

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 566 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,03 euro over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 11,99.

Laatste koersdoelen rond de 15 euro

Het aandeel TUI AG AG wordt door 2 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 13,24 euro. Dit is circa 7 procent meer dan de huidige beurskoers van 12,35 euro.

Independent Research, JP Morgan en Nomura Securities gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt TUI AG AG's marktkapitalisatie 7,24 miljard euro.

Het aandeel sloot dinsdag op 12,35 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.