Analisten gaan uit van recordjaar voor Amphenol

Amphenol zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal publiceren. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Amphenol over dit jaar komt uit op 6,25 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 5,57 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Amphenol in beeld plus taxaties 2016

historical prices

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 848 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,7 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 25,23 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,58 cent. Amphenol 's dividendrendement komt hiermee uit op 0,85 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de hardwareproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 1,25 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Amphenol 's marktkapitalisatie nu 21,11 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 68,11 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.