Williams Companies in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Williams Companies Companies

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Williams Companies Companies tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,78 dollar. Williams Companies Companies's dividendrendement komt hiermee uit op 6,22 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een magere 0,79 procent.

De omzet van Williams Companies Companies over dit jaar komt uit op 7,24 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 7,36 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies Companies in beeld plus taxaties 2016

equity research

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 141 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 5 cent over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -572,8 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams Companies Companies's marktkapitalisatie 21,39 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 28,64 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.