J. M. Smucker in top Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend J. M. Smucker

Beleggers in het aandeel J. M. Smucker kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel J. M. Smucker nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,53 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,17 procent. Het gemiddelde dividend van de horecabedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen J. M. Smucker

Morgen zal het Amerikaanse J. M. Smucker haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. De omzet van J. M. Smucker over dit jaar komt uit op 7,86 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 7,84 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten J. M. Smucker in beeld plus taxaties 2019

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 961 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 8,47 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 13,13.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van J. M. Smucker' nu rond de 12,63 miljard dollar. Het aandeel J. M. Smucker was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds augustus vorig jaar staat het aandeel J. M. Smucker 9 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 91 en de 128 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 111,2 dollar.

Historische beurskoersen J. M. Smucker

fundamenteel onderzoek j.m.smucker

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.