J. M. Smucker nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Beleggers in het aandeel J. M. Smucker kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel J. M. Smucker nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3,48 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 3,3 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de horecasector ligt op een summiere 1 procent.

Historische dividendrendementen J. M. Smucker

Morgen komt het Amerikaanse J. M. Smucker met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 7,71 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 7,84 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten J. M. Smucker in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 937 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van J. M. Smucker's resultaat per aandeel op een winst van 8,27 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 12,75.

J. M. Smucker's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 11,98 miljard dollar. Het aandeel J. M. Smucker was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds november vorig jaar staat het aandeel J. M. Smucker 1 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 91 en de 128 dollar.

Historische beurskoersen aandeel J. M. Smucker

fundamantele data j.m.smucker

Klikt u hier voor dividend aandeel J. M. Smucker. Om 0.30 stond het aandeel 0 procent lager op 105,45 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.