Centurylink nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Beleggers in het aandeel Centurylink kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Centurylink nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1 dollar. Centurylink's dividendrendement komt hiermee op 8,43 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de telecommunicatiebedrijven ligt op een aantrekkelijke 17 procent.

Historische dividendrendementen Centurylink

Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 22,29 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 23,44 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Centurylink in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

De meeste analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 1,49 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,39 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 8,53.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Centurylink's marktkapitalisatie 12,68 miljard dollar. Het aandeel Centurylink bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Centurylink 41 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 23 dollar.

Historische beurskoersen Centurylink

financiele analyse centurylink

Klikt u hier voor dividend aandeel Centurylink. Om 18.24 stond het aandeel 0,34 procent hoger op 11,86 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.