Jungheinrich dit jaar in Duitse kopgroep

Op basis van de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 3,34 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 2,75 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 170 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 1,68 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 19,03 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,48 cent. Jungheinrich 's dividendrendement komt hiermee uit op 1,5 procent. Het gemiddelde dividend van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een schamele 0,75 procent.

Recentste taxaties rond de 34 euro

Berenberg, Jefferies & Co. en Citigroup gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Jungheinrich 's marktkapitalisatie nu 1,53 miljard euro.

Om 15.36 staat het aandeel 1,28 procent hoger op 31,97 euro.

Historische beurskoersen Jungheinrich

fundmantele data jungheinrich

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.