Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Jungheinrich

Morgen gaat Jungheinrich haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 3,99 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 3,8 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 200 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1,94 euro. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 14,58 uit.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,56 cent verwacht. Het dividendrendement van Jungheinrich ligt hiermee op 1,98 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een magere 1 procent.

Jongste koersdoelen rond de 31 euro

Kepler Capital Markets, Hauck & Aufhauser en Citigroup gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Jungheinrich' nu rond de 1,36 miljard euro. Het aandeel Jungheinrich was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Jungheinrich 19 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 36 euro.

Historische beurskoersen Jungheinrich

aandelenanalyse jungheinrich

Het aandeel staat om 9.56 1,49 procent hoger op 28,28 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.