Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Jungheinrich

Jungheinrich gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van het bedrijf uit Hamburg over dit jaar komt uit op 4.08 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 3.81 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 206 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 2.01 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21.26 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 57 cent verwacht. Jungheinrich 's dividendrendement komt hiermee uit op 1.33 procent. Het doorsnee dividendrendement van de industr. bouwkund ligt op een zeker aantrekkelijke 1.59 procent.

Laatste koersdoelen rond de 47 euro

De laatste 3 adviezen voor het industriële bouwkundige bedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, M.M. Warburg & Co. en Berenberg.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 2.05 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 160 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 15 en de 48 euro.

Historische beurskoersen Jungheinrich

fundamenteel onderzoek jungheinrich

Het aandeel staat om 11.32 0.8 procent lager op 42.74 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.