Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Micron Technology

Morgen presenteert het Amerikaanse Micron Technology haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 19,64 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 12,4 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Micron Technology in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 4,78 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,31 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 7,35.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,11 cent. Micron Technology 's dividendrendement ligt dus op 0,35 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van halfgeleiders ligt op een magere 0,19 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Micron Technology 's beurswaarde 32,89 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 31,66 dollar.

Historische koersen Micron Technology afgelopen 10 jaar

financiele analyse microntechnology

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.