Analisten rekenen op recordjaar Christian Dior

Christian Dior zal aanstaande maandag haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Christian Dior over dit jaar komt uit op 42,87 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 21,44 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Christian Dior in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 2,1 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 11,66 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 20,77.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 4,36 euro. Het dividendrendement van Christian Dior ligt hiermee op 1,8 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van persoonlijke goederen levert een beperkt dividendrendement van circa 0,49 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Christian Dior' nu rond de 43,37 miljard euro.

Om 10.04 stond het aandeel 0,23 procent hoger op 242,15 euro.

Historische koersen Christian Dior

fundmantele data christiandior

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.