Unibail-Rodamco op recordjacht aldus analisten

Maandag publiceert het Nederlandse Unibail-Rodamco haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,8 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 1,77 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Unibail-Rodamco in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1,2 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 11,88 euro over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 18,36.

Fors dividend Unibail-Rodamco

De consensus van het dividend ligt op 10,7 euro per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,9 procent. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,69 procent.

Recente koersdoelen rond de 260 euro

De laatste 3 adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van Goldman Sachs , HSBC en JP Morgan.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Unibail-Rodamco' nu rond de 21,53 miljard euro.

Het aandeel staat om 10.09 0,09 procent lager op 218,15 euro.

Historische koersen Unibail-Rodamco

fundamenteel onderzoek unibail-rodamco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.