Dassault Systemes op recordjacht aldus analisten

Morgen komt het Franse Dassault Systemes met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 3,31 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 3,06 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dassault Systemes in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 713 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 2,67 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 29,27.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,55 cent. Dassault Systemes 's dividendrendement ligt dus op 0,7 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de softwaresector ligt op een summiere 0,16 procent.

Dassault Systemes 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 19,84 miljard .

Het aandeel staat om 10.05 0,32 procent lager op 78,16 euro.

Historische beurskoersen Dassault Systemes

koersdata dassaultsystemes

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.