Comcast dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Comcast zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Gezien de de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 84,49 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 80,4 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Comcast in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 9,44 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 1,99 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 19,77 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,63 cent per aandeel. Comcast 's dividendrendement ligt dus op 1,6 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de kabel- en telecombedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1,66 procent op.

Laatste taxaties rond de 85 dollar

Deutsche Bank, JP Morgan en Nomura Securities gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Comcast 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 191,47 miljard .

Het aandeel sloot woensdag op 39,35 dollar.

Historische koersen Comcast

aandelenanalyse comcast

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.