Analisten rekenen op recordjaar Fraport

Fraport zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 2,94 miljard euro. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 2,59 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fraport in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 313 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 3,4 euro over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 25,58 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,5 euro. Fraport 's dividendrendement komt hiermee op 1,72 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de transport- & logistiekbedrijven ligt op een schamele 0,63 procent.

Recente koersdoelen rond de 74 euro

Deutsche Bank, HSBC en Kepler Capital Markets gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Fraport 's totale beurswaarde 8,03 miljard euro.

Om 12.57 staat het aandeel 0,89 procent lager op 86,96 euro.

Historische koersen Fraport

aandelenanalyses fraport

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.