Analisten gaan uit van superjaar voor Stada

Morgen komt het Duitse Stada met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Stada over dit jaar komt uit op 2,28 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 2,14 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Stada in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 201 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 3,22 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 20,39 uit.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,86 cent. Stada 's dividendrendement ligt dus op 1,31 procent. Het doorsnee dividendrendement van de farmaciebedrijven ligt op een summiere 1,33 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 62 euro

De laatste 3 adviezen voor de farmaceut zijn afkomstig van M.M. Warburg & Co., Standard & Poors en Kepler Capital Markets.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Stada 's beurswaarde 4,09 miljard euro.

Om 13.49 koerst het aandeel 0,14 procent hoger op 65,66 euro.

Historische beurskoersen Stada

aandelenanalyse stada

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.