2017 recordjaar voor Wacker Neuson aldus analisten

Morgen zal het Duitse Wacker Neuson haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van Wacker Neuson over dit jaar komt uit op 1,45 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,36 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Wacker Neuson in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 76 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,08 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 22,01 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,55 cent per aandeel. Het dividendrendement van Wacker Neuson ligt hiermee op 2,31 procent. Het doorsnee dividendrendement van de constructiebedrijven ligt op een summiere 0,63 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 17 euro

Hauck & Aufhauser, Bankhaus Lampe en Kepler Capital Markets gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Wacker Neuson 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,67 miljard euro.

Het aandeel staat om 9.42 0,63 procent hoger op 23,77 euro.

Historische koersen Wacker Neuson afgelopen 10 jaar

beurskoers wackerneuson

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.