Veel dividend Beter Bed

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Beter Bed nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 1,02 euro per aandeel. Beter Bed 's dividendrendement is dus 6,53 procent. Het doorsnee dividend van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een schamele 0,46 procent.

Historische dividendrendementen Beter Bed

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 430,8 miljoen euro. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 410,46 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Beter Bed in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten gaan voor 2017 uit van een nettowinst van 24 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Beter Bed 's resultaat per aandeel op een winst van 1,1 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14,2 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 18 euro

De laatste 3 adviezen voor de producent van huishoudelijke producten zijn afkomstig van DeGroof Petercam, Kepler Capital Markets en Beleggers Belangen

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Beter Bed 's beurswaarde 342,95 miljoen euro.

Historische koersen Beter Bed

aandeel beterbed

Het aandeel sloot vrijdag op 15,62 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.