Stevig dividendrendement Vastned Retail

Beleggers in het aandeel Vastned Retail kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Vastned Retail nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,05 euro per aandeel. Vastned Retail's dividendrendement komt hiermee op 7,82 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de vastgoedbedrijven ligt op een prima 6 procent.

Historische dividendrendementen Vastned Retail

Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 68,7 miljoen euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 77,06 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Vastned Retail in beeld plus taxaties 2019

aandeel

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 35 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,03 euro over. De koers/winstverhouding komt hiermee op 12,91 te liggen.

Laatste taxaties rond de 32 euro

Berenberg, ING en JP Morgan gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Vastned Retail's beurswaarde 476,49 miljoen euro. Het aandeel Vastned Retail was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Vastned Retail 13 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 25 en de 36 euro.

Historische beurskoersen Vastned Retail

aandeel vastnedretail

Klikt u hier voor dividend aandeel Vastned Retail. Om 11.02 koerst het aandeel 0,95 procent hoger op 26,2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.