Stevig dividendrendement Vastned Retail

Beleggers in het aandeel Vastned Retail kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Vastned Retail nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.22 euro verwacht. Het dividendrendement van Vastned Retail ligt hiermee op 5.5 procent. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een nihile 1.03 procent.

Historische dividendrendementen Vastned Retail

Maandag komt het Nederlandse Vastned Retail met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit Amsterdam volgens de analisten uit op 62.08 miljoen euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 69.29 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Vastned Retail in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 6 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1.77 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 12.54 te liggen.

Laatste taxaties rond de 22 euro

De laatste 3 adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van DeGroof Petercam, Berenberg en Kepler Capital Markets

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 397.26 miljoen euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 5 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 28 euro.

Historische koersen Vastned Retail voorbije 10 jaar

historische koersen vastnedretail

Klikt u hier voor dividend aandeel Vastned Retail. Om 13.43 koerst het aandeel 0.23 procent lager op 22.2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.