Aandeel Credit Agricole aan kop qua Franse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Credit Agricole kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Credit Agricole tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,69 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 5,1 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de banken ligt op een prima 3,55218264533886 procent.

Historische dividendrendementen Credit Agricole

Morgen komt het Franse Credit Agricole met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 20,14 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2018 toen het concern 68,39 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Credit Agricole in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 4,03 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1,36 euro verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9,96 te liggen.

Laatste taxaties rond de 14 euro

Deutsche Bank, JP Morgan en Citigroup gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Credit Agricole's totale beurswaarde 38,51 miljard euro. Het aandeel Credit Agricole was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel Credit Agricole maar liefst 46 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 14 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 34 procent hoger.

Historische beurskoersen aandeel Credit Agricole

beurskoers creditagricole

Klikt u hier voor dividend aandeel Credit Agricole. Het aandeel staat om 12.49 0,44 procent lager op 13,54 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.