Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Carmax

Morgen komt het Amerikaanse Carmax met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 16,65 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 20,32 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Carmax in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 435 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,69 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 36,06 uit.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat Carmax geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de automobiel ligt op een zeker aantrekkelijke 6,33 procent.

Carmax's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 16,24 miljard . Het aandeel Carmax bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Carmax 16 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 38 en de 103 dollar.

Historische koersen aandeel Carmax

fundamenteel onderzoek carmax

Klikt u hier voor dividend aandeel Carmax. Het aandeel sloot maandag op 96,99 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.