Minder omzet Heineken door analistengilde verwacht

Heineken publiceert komende maandag haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Heineken over dit jaar komt uit op 20,95 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het concern 23,97 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Heineken in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Heineken bier winkel ©

Heineken
Heineken


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 1,63 miljard euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,86 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 29,26.

De consensus van het dividend ligt op 1,27 euro per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,52 procent. Het doorsnee dividend van de brouwerijen ligt op een schamele 1,06 procent.

Jongste koersdoelen rond de 79 euro

De laatste 3 adviezen voor de bierbrouwer zijn afkomstig van RBC Capital Markets, Morgan Stanley en ABN AMRO

Heineken's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 47,71 miljard . Het aandeel Heineken was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Heineken 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 69 en de 105 euro.

Historische beurskoersen Heineken

aandelenanalyses heineken

Klikt u hier voor dividend aandeel Heineken. Om 13.27 koerst het aandeel 0,53 procent hoger op 83,68 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.