Aandeel RWE AG aan kop qua Duitse dividendaandelen

Fors dividend RWE AG AG

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel RWE AG AG nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,5 euro. RWE AG AG's dividendrendement komt hiermee uit op 7,64 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de energiebedrijven ligt op een nihile 0,49 procent.

Dividendrendementen RWE AG AG

Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 45,63 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 43,59 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten RWE AG AG in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1,25 miljard euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,01 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 9,77 uit.

Laatste taxaties rond de 23 euro

Goldman Sachs , KBC Securities en Citigroup gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van RWE AG AG' nu rond de 11,3 miljard euro.

Om 12.01 koerst het aandeel 0 procent lager op 19,63 euro.

Historische beurskoersen RWE AG AG

aandelenanalyses rweag

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.