Managementstructuur wijziging voor Air France-KLM

Air France-KLM - Air France-KLM is bezig om haar managementstructuur te herindelen. Een Franse topambtenaar is de aangewezen persoon om de leiding te krijgen over Air France-KLM , aldus de Franse krant La Tribune.

Air France-KLM en Air France-KLM zijn twee aparte maatschappijen binnen de luchtvaartgroep. De twee hoogste bazen, Jean-Cyril Spinetta en Pierre-Henri Gourgeon, zitten zowel in het bestuur van de groep als van Air France-KLM . Dit gaat begin 2012 veranderen, aldus de Franse krant. Gourgeon gaat zijn uitvoerende taken overhevelen aan Alexandre de Juniac, momenteel werkzaam voor de Franse minister van Financiën Christine Lagarde.

Waardering aandeel
<a href='/aandeel/20-air-france-klm'> Air France-KLM </a>-<a href='/aandeel/20-air-france-klm'> Air France-KLM </a> vliegtuigen managementstructuur wijziging Het nieuws over de voorgenomen veranderingen in het managementstructuur heeft de koers van Air France-KLM - Air France-KLM goed gedaan. Het aandeel noteerde op de Amsterdamse beurs met 3,5 procent in de plus een stand van 10,44 euro. De Amerikaanse bank Citi heeft haar advies verhoogd van houden naar kopen. Echter heeft Credit Suisse haar koersdoel verlaagd voor de luchtvaartmaatschappij van 15,30 euro naar 9,80 euro. De bank verwacht dat de inkomsten dit jaar nog zullen dalen.