Lockheed Martin haalt 2 luchtmachtcontracten binnen

 • Lockheed Martin (NYSE: LMT) heeft een contract van ~ $ 428,41 miljoen gekregen voor een vaste prijs voor 400 Lot 19 Joint Air-to-Surface Standoff Missile - Extended Range-raketten met containers, training en productievoorbereiding, gereedschap en testapparatuur en hardware-onderdelen.
 • Het werk wordt uitgevoerd in Orlando, Florida, en wordt naar verwachting in juli 2025 voltooid.
 • Afzonderlijk heeft Lockheed Martin een contract van ongeveer $ 414,25 miljoen gekregen voor een vaste prijs, voor 137 Lots 4 en 5 Long Range Anti-Ship Missiles, tooling en testapparatuur.
 • Werk dat wordt uitgevoerd in Orlando, Florida; en Troy, Alabama en zal naar verwachting in maart 2025 worden voltooid. Dit contract betreft buitenlandse militaire verkoop.

  Beleggers in het aandeel Lockheed Martin kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Lockheed Martin nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 10.64 dollar. Lockheed Martin 's dividendrendement komt dus op 3.11 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een summiere 0.44 procent.

  Historische dividendrendementen Lockheed Martin

  De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Bethesda over dit jaar ligt volgens de analisten op 68.12 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 65.4 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Lockheed Martin in beeld plus taxaties 2020

  aandeel

  De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 7.36 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 26.33 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 12.98.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 95.67 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 9 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 266 en de 418 dollar.

  Koershistorie Lockheed Martin van 2007 tot 2020

  aandeel lockheedmartin

  Klikt u hier voor dividend aandeel Lockheed Martin. Het aandeel sloot donderdag op 341.69 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.